2019 HANNOVER MESSE IS COMING

2019 HANNOVER MESSE IS COMING Our Position Number: Hall 15,D41-1 This is the direction: Date: April 1st,2019 —April 5th,2019 Address: Hannover International Exhibition Center, Germany Fenghua group,consists of three company: Fenghua Transmission Equipment(Shanghai) Co.,Ltd. ,Jiangsu Fenghua Transmission Technology Co.,Ltd. and Taiwan Fenghua Company.As a manufacturer ,Fenghua has 25 years' experience of producing planetary gearboxes,right angle gearbox,harmonic drive gearbox ,90 degree gearbox and RV cycloidal gearbox.We have our own R&D team,specialized in researching and developing kinds of Cutting-edge gearboxes to meet the requirements from different transmission ...

Ekspozita e 26-të e Kinës së Jugut në industrinë ndërkombëtare të shtypjes

The 26th South China International Printing Industry Exhibition Fenghua Position No.: 5805 Date: March 4th,2019 to March 6th,2019 Address: Guangzhou,China Modern printing presses generally consist of plates, inks, embossing, paper feeding, etc. Planetary reducers are the core components of high-precision printing presses.The planetary reducer has the advantages of light weight, small volume, large transmission ratio range, high efficiency, stable operation, low noise, strong adaptability, high bearing capacity, long service life, large output torque, large speed ratio, high efficiency and safe ...

SNEC 12 (2018) Gjenerimi i Energjisë Elektrike Ndërkombëtare dhe Konferenca dhe Ekspozita e Energjisë së Zgjuar

FHT Booth Number: No.910-911, Salla e Ekspozimit E5 Adresa: Qendra e Ekspozitave Ndërkombëtare Shanghai (SNIEC) Data: 28 maj-30 maj 2018 Ekspozita SNEC është një nga ekspozitat më të mëdha në shkallë, e cila mbledh lloje të ndryshme të prodhimeve, tregtarëve dhe blerësit.Çdo vit, kompania FHT merr motor me shpejtësi të lartë dhe gearbox për të marrë pjesë në ekspozitë SNEC, duke u treguar klientëve tanë të rregullt, blerës të rinj, etj. Këtë vit, ne marrim planetare gearbox, harmonik reducer, 90 shkallë servo gearbox dhe industriale robot RV gearbox.Nuk dyshim, ka shumë të bëjnë me personat profesional të interesuar në produktet tona. Nxjerr raportuesin e gjallë Intervistë me gazetarët Prezantoni produktin në ...